Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderComevisitForeninger-kirkeLydum MølleHvorKontakt Lydum MølleLydum Mølles historieMølle NytSponsorerErhvervumbrellaMereLydum ForsamlingshusLydum KirkeOm Lydum sognBåltalerKontaktHvorLydum Mølle´s rapporterMølle NytOm Lydum sognRenoveringsplanSponsorer
Lydum
Foto:

Ny virksomhed i Lydum

Se mere her:

Velkommen

 

Hej og Velkommen til Lykkegaards Hundesalon og Spa!

Hundesalonen ligger dejligt og fredeligt i Lydum ved  Nørre Nebel, i nærheden af Varde, Ølgod og Skjern.

Jeg udfører klip, trim og soignering af alle racer og blandinger efter ønske og behov. Plejen af hundene bliver individuelt tilrettelagt efter kundernes ønsker, hundens pels og hud og deres livsstil.

Jeg tilbyder også Spa behandlinger og Thalassoterapi mudderbade.

Jeg er eksamineret/certificeret City&Guilds hundefrisør og Pet stylist i England ved ”The British Dog Groomer’s Association” og har en livslang erfaring med hunde.

Jeg tilbyder en tryg og stressfri salon. For mig er det vigtigt at et besøg hos min salon er en god og behagelig oplevelse for både hund og ejer. Hundene bliver ikke låst inde i bure, da der kun bliver booket tid til én hund af gangen, der er tid til små pauser så hunden kan strække sine ben eller få en tår vand, det handler om fred og ro for både hund og ejer. En salon hvor ejerne er velkommen til at blive imens hvis de ønsker det. Jeg har ingen faste åbningstider men plejer hundene når kunderne har tid.

 

Jeg stiller krav til de produkter jeg bruger hver dag på hundene. Jeg bruger udelukkende økologiske samt miljøvenlige soignerings produkter som skåner både hundene, mig selv og miljøet og uden at gå på kompromis med produkternes ydeevne og kvalitet.

Tidsbetilling på tlf: 2074 5093

http://lykkegaardhundesalon.dk/

 

mandag 28 nov 2016 - Herman Høj
Vist: 598 gange