Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderForeningerLydum mølleHvorLydum Mølle´s rapporterLydum Mølles historieMølle NytOm Lydum MølleRenoveringsplanTilstandsrapportMereLydum ForsamlingshusLydum KirkeBåltalerBoligKontakt

Sportsugen i Kvong

Et højdepunkt for mange i Kvong

sportsugeprogramSportsugen 2017.

Vores traditionsrige sportsuge løber i år af staben fra lørdag d. 29. juli til søndag d. 6. august.

Lørdag kl. 13 åbner vi ugen officielt med flaghejsning og rundbold, som vi kender det. Forhåbentlig har vi også en ny Kvong sang der skal synges. Da der gennem flere år har været problemer med tonen overfor dommerne og det dermed har været MEGET vanskeligt, at få disse, har vi i år besluttet, at hvis man ikke taler pænt og respekterer dommernes beslutning, bliver man bedt om at forlade rundbold området. Vi håber dog ikke dette bliver nødvendigt. Vi spiller for at have det sjovt.  

Kl. 17.30 afholder vi familieaften, hvor der serveres helstegt pattegris samt tilbehør. Drikkevarer købes i baren. Desserten vil forhåbentlig blive kager fra kagedysten. I år skal kagerne bages hjemmefra, da vi ikke har køkken til rådighed. Der vil være underholdning i løbet af aftenen.

Søndag formiddag skal vi have gang i spinning. Man melder sig på i teltet og i god tid hænges der også en seddel op i spinningslokalet, hvor man kan tilmelde sig og vi laver hold derud fra. Der køres rigtige spinningtimer, og det gælder ikke om, at køre længst. Vi skal i stedet gætte på, hvor langt der køres tilsammen. Der kan gættes under eventen og vinderen kåres til slut.

Søndag er der også fodbold. Både børn og damer skal spille kamp. Hvis vi er heldige vil der igen i år, være opvisning af forældre/barn gymnastik. Banen vil blive stående til at lege/øve sig på.

Der vil være flere spil til rådighed hele ugen. Vikingespil, mikado m.m. kan afhentes i baren.

Kl. 17-20 afholdes børnedisko og spisning for de mindste, hvor der vil komme en DJ og underholde. Derefter er der disko for de store.

Mandag skal vi dyste i Tour de Kvong: Hvor mange lygtepæle er der i Kvong? Bor der 50 mænd med fuldskæg? Er gennemsnitsalderen 55? Gad vide hvad der spørges om…

Tirsdag tændes grillen og man kan grille medbragt mad. Drikkevarer købes i baren. I løbet af aftenen spilles der fodbold og der afholdes raffel og poker turnering. Som noget nyt har vi i år et 5 km. løb, men man kan også gå ruten. Der vil være tidtagning til rådighed, så man kan få et diplom.

Onsdag holdes der, det årlige bankospil med rigtig flotte præmier.

Madam Blå, Danmarks bedste partyband, står som vanlig for fantastisk musik og underholdning fredag aften og vores dygtige revyhold er klar til, at underholde med sjove og underholdende indslag fra Kvong. Gad vide hvem årets Kvong borger bliver? Det løfter vi også sløret for denne aften. Som altid en brag af en fest. Prisen er sat 50,- op, da det ellers ikke er muligt at få økonomien til at hænge sammen.

Søndag vil vi gerne invitere på gratis morgenkaffe i teltet. Derefter kan man gå en tur forbi kroketbanen og se de aktive spillere.

Igen i år vil der være bagagerumsmarked, så har du noget du gerne vil sælge, som kom og stil op. Ved dårligt vejr, rykker vi i teltet. Der kræves ingen tilmelding. Du skal selv sørge for bord, hvis du har brug for det. Vi arbejder på, at få nogle udefra til også at deltage.

Der er børneraffelturnering for alderen bh. kl. - 13 år. Derud over er der straffesparks- og straffekastkonkurrence.

I løbet af hele ugen, har man muligheder for at købe lodder, hvor man kan vinde et sommerhusophold. Alle kan deltage.

Vi har i år igen et børnehjørne i teltet hele ugen, hvor der vil være papir og tegneartikler.

Vi runder sportsugen af med, at sælge hvad der måtte være af ”levninger” fra ugen der er gået. Det vil være mad, spiritus, slik mm. Kom og gør en god handel.

Så vel mødt til en god og sjov uge

Festudvalget

 

onsdag 14 jun 2017 - Jørn Peter Adolphsen