Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderComevisitForeninger-kirkeLydum MølleHvorKontakt Lydum MølleLydum Mølles historieMølle NytSponsorerErhvervumbrellaMereLydum ForsamlingshusLydum KirkeOm Lydum sognBåltalerKontaktHvorLydum Mølle´s rapporterMølle NytOm Lydum sognRenoveringsplanSponsorer
Lydum
Foto:

Klubhus på Lydum Stadion renoveres + anlæg af Krolfbane.

(Sponsorer: Brandkassen og DGI)

Kære Lydumborgere.

Vi har fået penge til renovering af vores klubhus på Stadion.

Det vil vi MEGET gerne have ordnet her i foråret, og tænker at dele det op i ”småbidder”, så ikke enkelte personer skal ordne alt. Derfor håber vi meget, at nogen flere vil hjælpe os med renoveringen, så vi kan starte op med krolfbanen  lidt senere på foråret. (Det hele bliver delt op i "småbidder")

D 5. april kl. 19,00  afholder vi et infomøde på Stadion, og der er lavet udkast til en drejebog at arbejde efter. Den kan ændres, men vil blive vist denne aften.

  • Med STORT STORT håb om, at mange møder op og vil hjælpe os.
  • YES der mødte en pæn lille flok op onsdag aften - stor tak for det - og der er nu lagt en plan for hvem der gør hvad, og hvornår.
  • Klubhus en nu færdig, men mangler bruser til spejdere som kommer d 8 juli. (STOR STOR tak til de der har hjulpet)
  • Krolfbanen er nu anlagt, og der vil blive en lille indvielsesceremoni, men ikke helt fastlagt endnu. (Bliver omkring først i august). Nærmere senere.
  • Opdateret 30.06.18

Venlig hilsen

 Lydum Sogne -og Idrætsforening.

søndag 10 jun 2018 - Herman Høj
Vist: 1047 gange