Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderForeningerLydum mølleHvorLydum Mølle´s rapporterLydum Mølles historieMølle NytOm Lydum MølleRenoveringsplanTilstandsrapportMereLydum ForsamlingshusLydum KirkeBåltalerBoligKontakt
Lydum
Foto:

Spis din Skov

Spiselig skov plantes på Lydum Stadion d 27 okt.

 

 

 

Lydum Sogne -og Idrætsforening har fået tildelt kr. 25.000 fra Hedeselskabets medlemspulje til plantning af 40 stk. forskellige æble - pære - blomme -og kirsebærtræer, samt forskellige solbær - stikkelsbær - ribs m.v. på den del af Lydum Stadion der ikke mere bliver brugt til "sportslige" aktiviteter.

Vi er meget glade for donationen, og ser frem til samarbejdet med Hedeselskabet.

Plantningen vil foregå lørdag d 27 oktober 2018, og vi håber at nogen vil hjælpe med det. Der er i forvejen gravet huller til træerne.

Vi begynder kl. 09,00 med en kop kaffe/rundstykke, samt lidt mad igen v 12-tiden

Giv gerne en melding til bestyrelsen snart hvem der kommer 

Lydum Sogne -og Idrætsforening

 

                    

 

                              https://www.hedeselskabet.dk/ 

 

  • Hedeselskabet er en forening med medlemmer og selskabet ejer en række selskaber, der levere løsninger til naturpleje, miljøforbedring og klimatilpasning.

  • Da vi er en forening, vil overskuddet af Hedeselskabets kommercielle aktiviteter ikke blive udbetalt til aktionærer. I stedet investerer Hedeselskabet pengene i for eksempel innovation og i at gøre Danmark til et bedre sted at være for de fremtidige generationer. Det gør vi ved at dele penge ud til forskellige formål blandt andet gennem vores medlems-pulje, hvor medlemmerne kan søge 25.000 kroner til lokale projekter, der bakker op om det lokale initiativ og engagement.

 

 

onsdag 17 okt 2018 - Herman Høj