Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderForeningerLydum mølleHvorLydum Mølle´s rapporterLydum Mølles historieMølle NytOm Lydum MølleRenoveringsplanTilstandsrapportMereLydum ForsamlingshusLydum KirkeBåltalerBoligKontakt

Opdatering hjemmeside Lydum

Opdatering fra søndag d 9 dec kl. 21,00 til tirsdag kl. 06,00

VIGTIGT: Midlertidig lukning af din hjemmeside pga. opdatering

 

Efter anmodning fra olgod.dk, så flytter vi opdateringen af din hjemmeside til søndag aften kl. 21.00 og frem til tirsdag morgen kl. 06.00.

Det er den nuværende PHP-version 5.6., der skal opgraderet til PHP 7.2.

PHP-version 5.6 bliver udfaset og beslutningen er truffet af PHP.net og ligger uden for Rubans kontrol. Vi opgraderer til PHP 7.2., som er den nyeste tilgængelige version, som garanterer os længst mulig support.

 

Vi beklager, de driftsforstyrrelser som du får i forbindelse med opdateringen. Vi beklager også den korte varsel, som PHP.net har givet os. Vi har netop modtaget beskeden i dag ( d 3 dec ) og vi skal udføre den inden næste uge (uge 50).

 

Har du planlagt brug af hjemmesiden til vigtige formål i weekenden, så kan du skrive til os. Vi kan muligvis skubbe opdateringen til fredag d. 7/12 eller mandag d. 10/12. Hvis ikke vi hører noget fra dig i den anledning inden torsdag den 6/12 kl. 12.00, bliver den midlertidige lukning og opdatering gennemført som planlagt mellem lørdag den 8/12 og søndag den 8/12.

 Venlig hilsen

RUBAN

mandag 3 dec 2018 - Herman Høj