Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderForeningerLydum mølleHvorLydum Mølle´s rapporterLydum Mølles historieMølle NytOm Lydum MølleRenoveringsplanTilstandsrapportMereLydum ForsamlingshusLydum KirkeOm Lydum sognBåltalerBoligKontakt
Lydum
Foto: Privat

6 sept: Ekstraordinær generalforsamling Lydum Forsamlingshus

Kl. 19,30 i Forsamlingshuset

LYDUM FORSAMLINGSHUS LUKNINGSTRUET?

I dette opråb til jer lokale borgere i Lydum og omegn; denne besked bliver sendt ud via Ruban og Facebook sammen med en indkaldelse til en ekstra ordinær generalforsamling den 6. september.

Der skal findes tre nye bestyrelsesmedlemmer samt to suppleant og en kasser for at huset kan fortsætte.

- Vi håber, at I har lyst til at støtte op om jeres forsamlingshus, ellers vil sjove aftener som fællesspisning forsvinde. Der vil heller ikke være et hus, hvor I kan holde jeres personlige fester.

Den ekstra ordinære generalforsamling er mandag den 6. september klokken 19.30 i forsamlingshuset, og her er der blevet stillet til forslag, at forsamlingshuset bliver AFVIKLET samt eventuelt salg af huset vil blive påbegyndt. Det er kun medlemmer af huset som har stemmeret, og disse vil modtage et brev i deres postkasse, men alle har en chance for at blive hørt og gøre en forskel. I kan stadig nå at blive medlemmer af huset. Enlige 100 kr, Par 200 kr, mobilpay 29390 husk at oplys navn og adresse.

Vi håber der enten er nye eller ældre lokale beboere i Lydum som kan finde sammen og tage over i bestyrelsen.

Den nuværende bestyrelses konstellation har haft den primære opgave at drive huset videre til andre med nye kræfter, anden tankegang, og mod på at føre livet i byen videre ville overtage. Nu føler vi tiden er inde til at føre denne stafet videre.

  • Er der behov for et forsamlingshus i Lydum??
  • Hvor bliver jeres næste fest afholdt??
  • Kan en nedgang i udlejninger vendes til et positivt driftsresultat?

Hvis du/I har nogen tanker omkring huset eller har mod på at stille op til bestyrelses arbejde, hører vi gerne fra jer 14 dage før den ekstra ordinære generalforsamling, andre eller nye forslag bedes være bestyrelsen i hænde senest 7 dage før mødet.

Vi i bestyrelsen har mødt stor opbakning til renovering af huset, oprydning. Fællesspisningen har mødt stor opbakning fra jer lokale, med stor tak og tanke til Søren Bak som tovholder.

Endnu engang tak for jeres opmærksomhed og håber at vi kommer til at møde nye glade ansigter til et forhåbentligt positivt møde den 6. september.

Med Venlig Hilsen

Bestyrelsen Lydum Forsamlingshus.

onsdag 4 aug 2021 - Herman Høj