Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderForeningerLydum mølleHvorLydum Mølle´s rapporterLydum Mølles historieMølle NytOm Lydum MølleRenoveringsplanTilstandsrapportMereLydum ForsamlingshusLydum KirkeOm Lydum sognBåltalerBoligKontakt
Lydum
Foto:

Pakkeboks i de mindre byer

Nu kan alle mindre byer gratis få er PAKKEBOKS

Henrik Reintoft hre@jfmedier.dk

Lydum: Den moderne teknologi gør nu også sit indtog i Lydum næste år. Lydum får sin egen boksudlevering til pakker. Og den opstilles formentlig ved forsamlingshuset.

Det er Lydum Sogne- og Idrætsforening, som skabte kontakten til firmaet bag Nærboks. Indtil videre samarbejder firmaet med PostNord og DHL, men flere er på vej.

- Vi skal have øjne og øre åbne for de små ting. Det er hammersmart, siger Herman H. Kristiansen, der er formand for Lydum Sogne- og Borgerforening.

For især byens ældre borgere er det en meget stor gevinst med en boksudlevering af pakker, da man så undgår at skulle til nærmeste større by for at hente sine pakker bestilt på internettet.

Boksen har rum i forskellige størrelser og vil formentlig blive sat op i række mindre landsbyer de kommende år. Når en pakke kommer, modtager man en sms med en kode.

- Og vupti, så åbner døren. Det er smart, siger Herman H. Kristiansen.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hvis alle mindre byer i Varde kommune melder ind til SWIP-Boks , kan vi få disse bokse til pakker opsat ret hurtig. Find ud af hvor de skal stå i Jeres by, og send en mail til Daisy Dahl på daisy.dahl@swipboks.com

Det er fuldstændig gratis, både med opsætning og vedligehold.

torsdag 21 nov 2019 - Herman Høj