Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderForeningerErhvervComevisitMereLydum ForsamlingshusLydum KirkeOm Lydum sognBåltalerKontaktHvorLydum Mølle´s rapporterMølle NytOm Lydum sognRenoveringsplanSponsorer
Lydum
jun
10
lør
Foto:

10 juni: Åbning af umbrella

Kl. 13,00-18,00 på Lydum Gamle skole.

Vi er glade for at kunne annoncere åbningen af et nyt kunststed i Vestjylland

umbrella | vest coast exhibitions

Åbningsudstilling

Trine Søndergaard

Du/I er hjertelig velkommen til fernisering den 10. juni fra klokken 13 - 18.

Tøv ikke med at tage din familie og venner med.

Trine Søndergaard er en københavnsk fotobaseret kunstner. Hendes fotografiske værker er præget af en præcision og sensibilitet, der eksisterer sideløbende med en undersøgelse af selve fotografiets medium, dets grænser og hvad der udgør et billede. Hendes fotografi er funderet i en objektiv og dokumentarisk holdning, forstærket gennem både reduktion og poetiske fortællinger.


Et centralt tema i Trine Søndergaards værk er visionen og blikket. Hun anvender en cirkulær visuel poetik, hvor motiver og fraser fra tidligere værker skaber meningsfulde sammenhænge. Dette foregår i en ånd af både legende og fordybelse, i en balance mellem det spontane og det præcise, det planlagte og det tilfældige.

Trine Søndergaards arbejde er lagdelt med mening og stille følelser, og hendes arbejde kredser ofte om eksistentielle spørgsmål, der er lige personlige og universelle. Søndergaards arbejde udforsker, hvad det vil sige at være menneske, og selvom hendes arbejde ofte er initieret af en personlig vinkel, rummer det også en overordnet udforskning af mere generelle fænomener relateret til historiske, kulturelle og kønsrelaterede spørgsmål.


Trine Søndergaard modtog i 2000 Albert Renger Patzsch-prisen og har siden modtaget adskillige legater og stipendier, herunder et treårigt arbejdslegat fra Statens Kunstfond. Søndergaards værker har været med på mange internationale gruppe- og soloudstillinger, senest på Det Kongelige Bibliotek, Gammel Holtegaard og Göteborgs Kunstmuseum. Hun er repræsenteret i store offentlige og private samlinger over hele verden og har udført offentlige opgaver for både museer og kulturinstitutioner.


Vi er venligt støttet af:

kajetan berlin
Murermester Søren Rasmussen, Næsbjerg
Mikkelsen Tømrer og Snedker, Varde
Malerfirmaet Jens Erik Busk, Varde
Signer Kommunikation Frankfurt

åbningsudstilling
Trine Søndergaard
Blind Side
åbning 10 juni 2023 kl. 13,00-18,00

Lydumvej 95 Lydum
6830 Nørre Nebel
Danmark

onsdag 10 maj 2023 - Herman Høj
Vist: 558 gange