Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderForeninger-kirkeLydum MølleHvorKontakt Lydum MølleLydum Mølles historieMølle NytSponsorerErhvervMereLydum ForsamlingshusLydum KirkeOm Lydum sognBåltalerKontaktHvorLydum Mølle´s rapporterMølle NytOm Lydum sognRenoveringsplanSponsorer
Lydum
Foto:

7 sept: Ny udstilling hos umbrella

Åben kl. 14:00-18:00 på Lydumvej 95 hver lørdag og søndag eller efter aftale.

 

Du er hjerteligt inviteret til åbningsreceptionen den 7. september 2024, kl 14-18 hos umbrella i Lydum

Vi er glade for at kunne præsentere den hollandske kunstner Marc Nagtzaams første soloudstilling i Danmark.

Marc Nagtzaam (°1968, NL-Helmond) har produceret en række værker, der er baseret på et hovedemne: ideen om mønster, gentagelsen. Gentagelsen og den grafiske struktur i hans værker synes at minde om minimal og konceptuel æstetik

De fleste af Marc Nagtzaams tegninger består af mørkt udfyldte grafitoverflader. Abstrakte elementer fra arkitektur, grafisk design, detaljer fra fundne fotografier eller dele fra tidligere tegninger er udgangspunktet for hver serie af værker.

Dette kildemateriale reduceres med basale, elementære midler: prikker, linjer og flade overflader for at opbygge en slags struktur. Arbejdet finder sted mellem modsatrettede kræfter: vilkårlighed vs. orden, regelmæssighed vs. intuitivt kaos, forudfattede regler vs. improvisation med en hensigt. Det opstår i rummet mellem tanke og følelse, mellem kontrol og tab af greb.

Nagtzaams kunstnerbøger »Zeichnungen« (2015) og »Farben« (2022), som begge er lavet med en Riso Duplicator, var udgangspunktet for en ny måde at arbejde på.

I stedet for at arbejde med et enkelt motiv for hver tegning kombinerer han flere modsatrettede elementer i et enkelt værk gennem en proces, hvor han lægger forskellige motiver oven på hinanden og konstant søger efter nye forbindelser og overlapninger.

Til sin udstilling på umbrella vil Marc Nagtzaam samle værker i en række forskellige medier, lige fra fotografier og tegninger (på papir såvel som vægtegninger) til Riso-print.

Mail: contact@umbrellaexhibitions.info

 

 

tirsdag 3 sep 2024 - Herman Høj
Vist: 347 gange