Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderForeningerLydum mølleHvorLydum Mølle´s rapporterLydum Mølles historieMølle NytOm Lydum MølleRenoveringsplanTilstandsrapportMereLydum ForsamlingshusLydum KirkeOm Lydum sognBåltalerBoligKontakt
Lydum
Foto:

17 feb. 2020: Generalforsamling Lydum Sogne -og Idrætsforening

Kl. 19,30 i Lydum forsamlingshus

Lydum Sogne -og Idrætsforening

GENERALFORSAMLING mandag den 17. februar 2020 kl. 19.30

i Lydum Forsamlingshus

Eventuelle forslag sendes til: hhk121@bbsyd.dk senest 3 dage før.

Dagsorden ifølge vedtægterne.                                                        

Mød gerne op og giv din meninger tilkende, da vi har mange spændende ting på programmet.

Der er nu i efteråret 2019 lavet fælles Udviklingsplan sammen med Kvong og Lunde i klyngen TREKLØVER VEST. Nye tiltag og projekter skal sættes i gang. Det hele kræver at nogen vil bakke op og hjælpe med dette.

Vi i bestyrelsen har gennem de sidste 5-7 år opsat Hjertestarter i Lydum – 4 gamle huse er fjernet - 2 gangstier er etableret – Fået Lydums hjemmeside over på RUBAN – Vi arrangerer Sct. Hans, samt vedligeholder Stadion – Vi arrangerer udflugter, samt opsætter juletræer i Lydum by – Lavet aftale med OK - Der er plantet frugttræer på Stadion, renoveret klubhuse, samt anlagt Krolfbane – Vi samarbejder med Blåbjerg Udviklingsråd, og ligeledes er der opsat pakkeboks her i Lydum.

Vi mangler 2 nye bestyrelsesmedlemmer, og håber du vil være med i en spændende udvikling

Det er SÅ VIGTIGT for hele sognet, at dette arbejde videreføres, da det på sigt kommer os alle til gode. Derfor håber vi MEGET at min. 2 personer melder sig til de 2 ledige pladser i bestyrelsen.

 

M.v.h. Bestyrelsen

 

lørdag 25 jan 2020 - Herman Høj