Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderForeninger-kirkeLydum MølleHvorKontakt Lydum MølleLydum Mølles historieMølle NytSponsorerErhvervumbrellaMereLydum ForsamlingshusLydum KirkeOm Lydum sognBåltalerKontaktHvorLydum Mølle´s rapporterMølle NytOm Lydum sognRenoveringsplanSponsorer
Udviklingsplan for Kvong Lunde Lydum
Udviklingsplanen for TREKLØVER VEST er lavet i samarbejde med lokale borgere i 2019
Default image

Udviklingsplan for Kvong Lunde Lydum
Udviklingsplan for Kvong Lunde Lydum

Udviklingsplanen for TREKLØVER VEST er lavet i samarbejde med lokale borgere i 2019

 

I forløbet omkring udarbejdelse af en Strategiplan for Blaabjerg opstod idéen om en fælles klynge for sognene Kvong, Lunde og Lydum.

Sognene har i løbet af efteråret 2019 inddraget hinanden i skabelsen af et klyngesamarbejde og har som udløber af denne proces udarbejdet denne udviklingsplan under fællesbetegnelsen Trekløver Vest. Samarbejdet i klyngen og projekterne i denne udviklingsplan er udviklet i løbet af 3 workshops, en afholdt i hvert sogn, hvor der i snit deltog ca. 60 borgere ved hver workshop.

Borgerne blev fra start sat sammen på tværs af byer, så borgerne fik mulighed for at blande sig med hinanden og finde fælles fodslag og indsigt i både områdets glæder og udfordringer. Arbejdet startede med fokus på både fælles projekter og byernes individuelle projekter. Igennem processen er der sket en udvikling, hvor fokus har rykket sig til sognenes fælles projekter under paraplyen Trekløver Vest.

Klyngens projekter er beskrevet i projektbeskrivelser og samlet i denne udviklingsplan. Udviklingsplanen er et dynamisk dokument, hvor nye initiativer og idéer kan opstå, mens andre vil ændre sig undervejs og ikke realiseres i deres oprindelige form.

Udviklingsplanen skal ses som et samlende dokument for de foreninger og individer, som gør en kæmpe indsats for at gøre det attraktivt at bo i området, og for nye ildsjæle, som ønsker at bidrage til områdets udvikling.